Baywatch 2017 film izle

Baywatch Fragmanı Sonunda Yayınladı!
Dwayne Johnson ve Zac Efron’u yavaş çekimde sahilde koşarken izlemeye hazır mısınız? Eğer cevabınız evet ise o zaman şanslısınız, çünkü Sahil Güvenlik filminin ilk fragmanı yayınlandı bile!
Ancak filmi izlediğinizde bu sahil güvenlik ekibinin 90’ların sahil güvenlik ekibinden daha farklı bir ekip olduğunu anlayacaksınız. Elbette her şey o kadar da farklı değil! Örneğin yine bu Sahil Güvenlik filminde bir sürü harika kadının bikinilerle plajda koşturduğunu göreceksiniz. Ama bu defa bu kadınların yanında The Rock yani Dwayne Johnson olacak ve bu seferki film çok daha komik olacak. Anladığınız üzere Baywatch filmi Rated R yani filmde çıplaklık ve çok fazla da küfür olacak.
Paramount, Sahil Güvenlik fragman filmini izleyicileri ile beklenen tarihten 1 hafta önce buluşturdu. Tabi bildiğiniz gibi yine Paramount, Baywatch filminin vizyon tarihini 1 hafta önceye almıştı. Bunun nedeni ise 20th Century Fox’un, Ridley Scottın yönettiği Alien: Covenant filminin vizyon tarihini 19 Mayıs 2017 tarihine atmasıydı. Hâlbuki bu tarihte Paramount Sahil Güvenlik filmini vizyona sokacaktı. Anlaşılan o ki, Paramount en büyük yıldızlar kendi tarafında olmasına rağmen bu 2 büyük filmin vizyon tarihlerinin çakışmasını istemedi.
Sahil Güvenlik Filminin Konusu Aynı mı…..?
Aslına bakarsanız eski film ile yeni filmin arasında konu bakımından kesinlikle bir benzerlik yok. Baywatch filminde Dwayne Johnson ve Zac Efron’u iki sahil güvenlik cankurtaranı olarak görüyoruz. Bu iki birbirinden yetenekli cankurtaran görevlerini California sahillerinde sürdürüyorlar. Ancak bu sırada can kurtarma işleri bir anda çok daha zor bir hal almaya başlıyor. Çünkü ansızın sahillerinde gizemli bir cinayet işleniyor! Ama elbette olaylar bununla da sınırlı kalmıyor. Çünkü Dwayne Johnson yani Mitch Buchannon ile Zac Efron yani Matt Brody’nin arasında bir türlü bitmeyen bir çekişme başlıyor. Mitch Buchannon kendine güvenen ve güçlü bir cankurtaranken, Matt Brody ise kendini beğenmiş ve cürretkar bir cankurtaranı canlandırıyor. Ancak filmi izlediğiniz zaman bu iki birbirine ters karakterin bir arada çalışmak zorunda kaldıklarını da göreceksiniz.
Baywatch Oyuncularını Bilmek Şart….
Bu muhteşem filmde izleyicinin gözleri elbette ki Pamela Anderson’ı arıyor. Ancak Anderson’ın canlandırdığı C.J. Parker karakterini bu defa Kelly Rohrbach oynuyor. Alexandra Daddario’da Sahil Güvenlik filminin yıldızlarından biri. Daha önceden hatırlarsanız Alexandra Daddario ve Dwayne Johnson, Blockbuster filmlerinden olan San Andreas filminde birlikte oynamışlardı. Bir başka değişle Sahil Güvenlik filmi Daddario ve Johnson’ın ikinci birlikte oynadıkları film oluyor. Bu iki oyuncun aldıkları roller daha önceden orijinal Sahil Güvenlik filminde David Hasselhoff ve Pamela Anderson tarafından hayata getirilmişse de bu iki oyuncunun bu rollerin hakkını vereceği kesin. Elbette filmin yıldızları sadece Daddario ve Johnson değil. Bu defa filmde kötü tarafta Priyanka Chopra’yı da izleme fırsatı bulacağız. Eğer daha önce San Andreas filmini izlemediyseniz buradan hd film izle özelliği ile izleyebilirsiniz.
Elbette Sahil Güvenlik filminin kadrosu bu kadarla sınırlı değil. Baywatch filmini izlediğiniz zaman karşılaşacağınız diğer oyuncular ise; Jon Bass yani Ronnie, Ilfenesh Hadera yani Stephanie Holden, Hannibal Buress, Yahya Abdul Mateen II yani Garner Ellerbee, Rob Huebel yani Kaptan Thorpe ve Belinda Peregrín’de Carmen rolünde izleyebileceksiniz.
Charlotte McKinney’in rolü ise henüz açıklanmadı. Ancak David Hasselhoff ve Pamela Anderson’ı da filmin bazı sahnelerinde görme şansımız olacak.
Sahil Güvenlik Yazar Ve Yönetmen Kadrosu…..
Baywatch filminin yönetmen koltuğunda Seth Gordon’u göreceğiz. Filmin senaryo ekibinde ise Mark Swift, Damian Shannon, Jay Scherick, David Ronn, Thomas Lennon ve Robert Ben Garant yer alacak. Gördüğünüz gibi Sahil Güvenlik filmini izlemek için şimdiden milyonların can atması pek olay gibi görünmüyor. Çünkü filmin neredeyse ordu gibi bir yazar ekibi var!
Baywatch Ne Zaman Vizyonda….?
Yakında buradan da hd film izle farklı ile izleyebileceğiniz Sahil Güvenlik filmi seyircisinin karşısına 26 Mayıs 2017 tarihinde çıkacak.

Yorumlar