Dünya Şavası Z 2 - World War Z 2 2017 film izle

World War Z 2, Brad Pitt İle Yeniden Bizlerle
Dünya Savaşı Z 2 filminin vizyon yılını Paramount sonunda açıkladı. Vizyon tarihi olarak 2017’yi işaret eden Paramount, filmin 2013 yılında yayınlanan ve başrollerini Brad Pitt’in oynadığı World War Z filminin devam filmi niteliği taşıdığı belirtti. Bu arada eğer Worl War Z filmini izleme olanağınız daha önce olmadıysa hemen hd film izleme seçeneği ile buradan izleyebilirsiniz.
Brad Pitt ilk filmdeki rolü olan Gerry Lane karakteri ile ikinci filmde de yer alacağını kendisi açıkladı. Ancak bu defa filmin yönetmen koltuğunda The Impossibles filminin yönetmeni Juan Antonio Bayona yer alacak deniyor.
Dünya Savaşı Z 2 Tam Vizyon Tarihi…..
World War Z 2 filmi izleyici ile tam olarak 9 Haziran 2017 tarihinde buluşacak. Ancak bu vizyon tarihi bir başka büyük film ile çakışıyor. Hangisi mi? 20th Century Fox’un The Fantastic Four 2 filmi ile. Bu arada 20th Fox çoktan ilk Fantastic Four ekibini onayladı bile! Ayrıca sadece Fantastic Four 2 filmi değil aynı zaman da Universal Pictures’ın My Big Fat Greek Wedding 2 filminin yayınlanma tarihinden hemen sonraki ay. Bu kadarla da kalmıyor 2017’nin ilk altı ayında neredeyse bir film yağmuru ile karşı karşıyayız. Birçok film arka arkaya vizyona girecek ve adeta birbirleri ile yarışmak zorunda kalacaklar.
Evet, film izleyicileri için neredeyse bulunmaz zamanlar ancak film sektörü için o kadar da iç açıcı bir durum değil. Çünkü hit bir film çıktığı zaman o film izleyici ile sinemalarda buluşur sonra dvd olarak piyasaya çıkar ve tam bu noktada o film için tam bir değerlendirme yapılır ve sonrasında bir başka hit film gelirdi. Ancak bu yaz hiçbir büyük stüdyo birbirini beklemeyecek ve bizlerde muhteşem bir film şöleninin tadını çıkartacağız.
Brad Pitt, David Fincher’ın World War Z 2 Filmini Yönetmesini İstiyor…..
Geçen mayıs ayında Paramount aslında Dünya Savaşı Z 2 filminin vizyon tarihini belirlemişti. Çünkü bu sırada bile filmin belli bir kısmı tamamlanmaya hazırdı. Bu sırada birçok film yönetmeni geldi geçti ama vizyon tarihine 10 ay kalana dek stüdyo bir yönetmen ile anlaşmayı başaramamıştı. Ancak sonunda stüdyo aradığı yönetmeni buldu gibi. Şu ana kadar yönetmenin kim olacağı tam anlamı ile belli değil. Sadece etrafta birçok dedikodu dolaşıyordu. Ama anlaşılan David Fincher uzun zamandır birlikte çalıştığı Brad Pitt ile yeniden film çekmek için stüdyo ile konuşmalara başlamış.
Alınan haberlere göre Brad Pitt birkaç önce bir sürü yönetmen ile görüşmüş ancak bu yönetmenler arasında David Fincher’ın eline su dökebilecek birini henüz bulamamış. Fincher ve Pitt daha önce birlikte 3 film çekmişlerdi. 95’de Se7en filmini, 99’da Fight Club filmini ve 2008 yılında da The Curious Case of Benjamin Button filminde birlikte çalışmışlardı. Yine gelen haberlere göre Fincher ve Pitt 2 haftadır zombi çekimleri için konuşuyorlar ancak hala yönetmen konuya ısınabilmiş değilmiş. Bu arada eğer unutulmaz Se7en, Fight Club ya da The Curious Case of Benjamin Button filmlerini hala izlemediyseniz full hd film izleme kalitesinde bu filmleri buradan izleyebilirsiniz.
Eastern Promises, Closed Circuit ve Locke filmleri ile tanınan senarist Steven Night ise geçtiğimiz aralık ayında filmin taslağını oluşturmak için ekibe katılmıştı. Senarist yakında film izleyicileri ile buluşacak olan World War Z 2 filmi için ‘yeni bir başlangıç’ ve ‘tamamen farklı’ cümlelerini kullandı. Bu da Dünya Savaşı Z 2 filminin Dünya Savaşı Z filmi ile tamamen farklı konuları işleyeceğini göstermekte. Filmin konusu ile ilgili herhangi bir açıklama henüz yapılmadı ve filmin konusunun Max Brooks’un yazdığı orijinal kitabın konusu ile aynı olup olmadığı dahi bilinmiyor.

Yorumlar