Güzel ve Çirkin - Beauty and the Beast 2017 film izle

Beauty and the Beast Yeniden Bizlerle
Walt Disney popüler animasyon peri masalı Güzel Ve Çirkin’i aksiyon ve macera filmi haline getirmeye karar verdi. Yakında buradan hd izleme fırsatını yakalayacağımız bu klasik masalda Belle’nın babası ormanda kaybolmuş ve canavar tarafından tutsak edilmiştir. Genç Belle ise kendi hayatını babasının hayatına karşı takas etmiş ve sonunda da canavara aşık olmuştur. Bu diğer animasyon filmi ile aynı derseniz sizlere bu defa Beauty and the Beast filminde bir fark olarak cadının lanetini ve aslında yakışıklı bir prensin nasıl bir canavara dönüştüğünü de izleyeceğinizi söyleyebiliriz.
Güzel Ve Çirkinin Fragmanı Rekor Kırdı….!
Disney macera dolu Beauty and the Beast filminin fragmanını sonunda yayınladı. Bu fragman için elbette heyecan doruktaydı ancak inanılmaz bir şey oldu ve fragman beklenenin çok üzerinde bir performans sergileyip, gösterildiğinde ilk 24 saat içerisinde dünya çapında 127.6 milyon film izleyicisine ulaştı!
Evet, fragmanın 127.6 milyon seyirciye ulaştığını sonunda Entertainment Weekly’de doğruladı. Bu da Güzel Ve Çirkin filminin Fifty Shades Darker ve Star Wars: The Force Awakens fragman filmlerinin izlenme oranının da ciddi bir farkla aştığı demek oluyor. Bir başka değişle gerçekten insanlar Güzel Ve Çirkin filmini izlemek için sıradalar.
Disney’in aksiyon maceraya uyarlanan bu klasik filmine karşı dünya çapında izleyicinin tepkisi fragman izlenme oranlarından da anlaşıldığı gibi oldukça sıcak. Ancak buna rağmen filmin neredeyse asıl klasik orijinal filmi ile aynı olduğu göze çarpıyor. Görünün o ki, klasik filmin kopyasını yeniden uyarlayarak çekmeleri ‘’kırılmamış bir şeyi tamir etme’’ fikrine dayanıyor. Çünkü daha önce animasyon filmini izlediğiniz Beauty and the Beast tarihteki ilk oscar animasyon film adayıydı. Belki de bu yüzden yapımcı ya da yazarlar bu muhteşem klasiği tamamen değiştirmeye pek gerek duymamışlardır.
Fragman Bile Orijinal Animasyon Filmi İle Aynı….!
Bu yılın başlarında Disney, bizlere Güzel Ve Çirkin fragman filmini izleme fırsatı vermişti ve kısa fragmanını yayınlamıştı. Ve bu kısa fragman dahi 1990 yılında çekilen asıl klasik animasyon filminin fragmanı ile birebir aynıydı.
Daha sonra yayınlanan uzun fragman filmini izlediğimizde bazı sahneleri ancak görebildik. Ancak ne oldu dersiniz? Gördüğümüz sahneler dahi filmin orijinal klasik animasyon versiyonu ile karesi karesine aynı çıktı! Fakat buna rağmen bu muhteşem filmi kaçırmamak ve sinemaya uyarlanmış halini izlemenin tadı çok farklı olacak.
Beauty and the Beast oyuncuları kimler olacak….?
Güzel Ve Çirkin şu ana kadar en çok sevilen masallardan biridir. Bu yüzden bu muhteşem filme yeniden hayat veren oyuncularda oldukça güçlü. Yakında full hd izleyebileceğimiz filmin oyuncuları arasında Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Josh Gad, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Gugu Mbatha-Raw, Audra McDonald, Ian  McKellen ve Emma Thompson’ı görüyoruz.
Yazar ve yönetmen ekibi nasıl….?
Beauty and the Beast filmini izlememizi sağlayacak olan yönetmen Bill Condon, senaryo yazarları ise Evan Spiliotopoulos ve Stephen Chbosky. Henüz duymamış olanlar için orijinal Güzel Ve Çirkin filminin yazarı Guillermo del Toro’nun 2014 yaz aylarında projeyi bırakmış olduğunu hatırlatmak isteriz.
Beauty and the Beast Vizyon Ne Zaman Giriyor…..?
Hasılat rekorları kırması beklenen bu muhteşem film 17 Mart 2017 tarihinde ülkemizde vizyona girecek. Bu tarihten çok ama çok kısa bir süre sonra da Güzel Ve Çirkin filmini fullhdfilmizle’de izleyebilirsiniz. Eğer henüz filmin fragmanını izlemediyseniz hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar